David Jiménez inaugura la sisena edició del Màster de Periodisme de Viatges El periodista i escriptor espanyol David Jiménez va visitar als alumnes del Màster en Periodisme de Viatges per inaugurar la nova edició. A la sessió va estar també present Santiago Tejedor, codirector del Màster, que va presentar un breu perfil del convidat. [+]
Seminari Pensament per la Pau

El Seminari Pensament per la Pau d'enguany presenta un espai per a la reflexió sobre l’humor i el seu paper tant com a element generador de conflictes com a eina en la seva gestió.


Els dies 17 i 18 de febrer a la Casa de Cultura, Jardins del Monestir (c/Castellvi, 8). Sant Cugat del Vallès. Inscripció gratuïta.

[+]
Arrenca la sisena edició de TIClaude

Com configurar i consolidar equips i idees, estudi de mercat, valor de negoci, models i plans de negoci, buscar finançament, tecnologies digitals i emprenedoria, són algunes de les matèries que es tractaran durant el curs amb diferents persones expertes en la matèria.

[+]
S’obre el període d’inscripció per participar al Congrés Internacional ‘Noves Narratives: Entre la informació i la ficció’

La catedràtica del Departament de Periodisme, Charo Lacalle, dirigeix el Congrés Internacional sobre Noves Narratives: Entre la informació i la ficció, que albergarà el XII Seminari Internacional de Obitel (Observatori Iberoamericà de Ficció Televisiva).

[+]
Arriba el 21è Concurs de Contes i Narració Breu "Víctor Alari" 2017

L’emissora municipal Ràdio Cubelles i el Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Cubelles convoquen el 21è  Concurs de Contes i Narració Breu “Víctor Alari” 2017.

[+]

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació
Edifici I
08193 Bellaterra
(Campus UAB,
Cerdanyola del Vallès)
@periodismeuab
TEL +34 93 581 15 45
FAX +34 93 581 20 05

d.periodismearrobauab.cat

 

 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona