Jornades Doctorals Curs 2014-15

El Departament d'Història Moderna i Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona ha previst un cicle de seminaris per als/a les estudiants del programa Història comparada, política i social, a celebrar els dies 25, 26 i 27 de maig de 2016. 

[+]
Seminari "Pensar i difondre la hist˛ria" «Fer recerca sobre territoris “llunyans”: el cas d’Àsia. Interès, imatges preconcebudes i dificultats de les fonts» amb Chiao-In Chen (UAB) i Jonathan López-Vera (UPF).

Modera: Maria Antònia Martí Escayol [+]
Nova sessiˇ del seminari permanent (GREF-CEFID)

El pròxim 31 de maig es portarà a terme la sessió Clase obrera, dictadura y desarrollismo. Un estudio comparativo de Argentina, Brasil y el Estado español

[+]
Els usos de la mem˛ria, de la postguerra a la transiciˇ

Entre el 4 i el 8 de juliol es portaran a terme les IX Jornades d'actualizació científica i didáctica que organitza el Centre d'Estudis sobre les Èpoques Franquista i Democràtica (CEFID) en colaboració amb ICE de la UAB

[+]
Noticia MÓster Inter Curs 2012-13 Mßster Interuniversitari d'Hist˛ria ContemporÓnia. Curs 2015-16

L'Autònoma de Barcelona i altres vuit universitats espanyoles s'han unit per oferir aquest màster, que és el primer d'aquesta mena que s'imparteix a Europa i a Amèrica Llatina i el més prestigiós de la disciplina a Espanya.

[+]
 

 

 

2016 Universitat Aut˛noma de Barcelona