Noticia Màster Inter Máster Interuniversitari d'Història Contemporània. Curs 2017-18

L'Autònoma de Barcelona i altres vuit universitats espanyoles s'han unit per oferir aquest màster, que és el primer d'aquesta mena que s'imparteix a Europa i a Amèrica Llatina i el més prestigiós de la disciplina a Espanya.

[+]
Nova sessió del seminari permanent (GREF-CEFID)

El pròxim 12 de desembre es portarà a terme la sessió "Políticas del pasado en la España franquista (1939-1964). Historia, nacionalismo y dictadura"

[+]
Congrés Inter. Hª de la corrupció política a l'Espanya contemp. El pròxim desembre (14 i 15) es portarà a terme aquest congrés organitzat pel Born Centre de Memòria i Cultura i el Grup d'Història del Parlamentarisme [+]
Nova sessió del seminari permanent (GREF-CEFID)

El pròxim 19 de desembre es portarà a terme la sessió "La connexió mexicana: la Guerra Civil espanyola i la transformació del pensament estratègic estatunidenc"

[+]
Declaració del Consell del Departament de 17 de novembre de 2017 El Consell del Departament d'Història Moderna i Contemporània de la UAB, reunit en sessió ordinària el passat divendres 17 de novembre de 2017 va manifestar el seu interés per la situació en què es troba el professor agregat, en aquests moments en excedència, Oriol Junqueras. El Consell del Departament també demana la posada en llibertat de totes les persones empresonades en els darrers mesos arran del conflicte polític suscitat i la tornada a la normalitat institucional el més aviat possible [+]
 

 

 

2017 Universitat Autònoma de Barcelona