Nova sessiˇ del seminari permanent (GREF-CEFID)

El pròxim 26 d'abril es portarà a terme la sessió "En el punto de mira. La represión contra el PCE a ambos lados de la frontera en la guerra fría (1947-1950)"

[+]
Seminari "Pensar i difondre la hist˛ria"

"Escriure i escriure. Atrevir-se en l’art de difondre la història". Comptarem amb la presència  de Josep Lluís Martín Berbois (Memorial Democràtic, Generalitat de Catalunya)   i Oliver Vergés Pons (Institut d’Estudis Medievals, UAB). La sessió tindrà lloc el Divendres 28 d’abril

[+]
Maig de 1937. Reflexions i debat en el seu 80Ŕ aniversari

El pròxim 4 de maig es durà a terme una nova sessió del seminari permanent del Grup de  Grup de Recerca d'Història Social i Obrera (GRHISO) dins el Projecte d'investigació ESNACAT ("Espanya i nació a Catalunya")
 

[+]
Jornada Catalanisme i revoluciˇ burgesa

Organitzada pel Grup de Recerca sobre l'Època Franquista (GREF-CEFID), tindrà lloc divendres 5 de maig a la Sala d'Actes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB

[+]
Jornades Doctorals Curs 2016-17

El Departament d'Història Moderna i Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona ha previst un cicle de seminaris per als/a les estudiants del programa Història comparada, política i social, a celebrar els dies 17, 18 i 19 de maig de 2017. 

[+]
Noticia MÓster Inter Mßster Interuniversitari d'Hist˛ria ContemporÓnia. Curs 2016-17

L'Autònoma de Barcelona i altres vuit universitats espanyoles s'han unit per oferir aquest màster, que és el primer d'aquesta mena que s'imparteix a Europa i a Amèrica Llatina i el més prestigiós de la disciplina a Espanya.

[+]
 

 

 

2017 Universitat Aut˛noma de Barcelona