El compromís de la candidata
Qui som, què farem
Quina universitat volem
L'Espai Europeu sense renunciar a res
Consolidant l'excel·lència en recerca i potenciant la transferència
Comptes clars i sostenibles
Una carrera Acadèmica amb garanties
Comptant amb l'esforç de tothom
Els i les estudiants: present i futur de la Universitat
Una Universitat catalana oberta al món
Apropar la Universitat a la Societat
Programa en PDF
 
Full de ruta
El blog de l'equipBenvolgudes companyes i benvolguts companys,

En moments com els actuals, cal que la Universitat Autònoma de Barcelona tingui un full de ruta ben definit i que actuï amb lideratge i decisió. És important que cadascú, des de la seva posició a la Universitat, assumeixi la seva responsabilitat com a universitari compromès i participi en l'anàlisi de la situació, en l'aportació d'idees per avançar i amb les forces per actuar. A la Universitat, com a la societat, TOTHOM ÉS NECESSARI.

Com a universitària que sempre ha cregut en la UAB com a motor de l'evolució de la nostra societat i, per tant, com a impulsora del coneixement, em comprometo a posar totes les meves forces i capacitats al servei d'aquesta institució.

És cert que res no és fàcil, ni automàtic, ni sense cost. Sabem que, en el camí que lideraré amb l'equip que constitueix aquesta candidatura, trobarem moltes dificultats, però estem convençuts de que JUNTS, professorat, personal d'administració i serveis i alumnat, podrem trobar el camí MÉS JUST per defensar els nostres principis i valors i abordar els canvis que l'evolució social, política i econòmica ens prepari.

La responsabilitat, amb la institució i amb la societat, que comporta assumir el Rectorat de la UAB, l'haurem d'exercir en dues direccions. La primera serà fer un bon servei i una bona gestió dels recursos públics i la segona, defensar i garantir la qualitat dels serveis que constitueixen la missió d'una UNIVERSITAT PÚBLICA, DEMOCRÀTICA i CATALANA DE QUALITAT.

[Veure la presentació completa]

candidata.arboix@uab.cat
Agenda
Molt a dir, molt per fer!