Presentació
Biografia
Equip
Com ens organitzem
La nostra
candidatura
Missió i reptes
Mesures a desenvolupar
25 accions
immediates
Principis i estil de govern
Programa en PDF


Ferran Sancho portadaCandidat a rector Ferran Sancho i Pifarré

Benvolgudes, benvolguts,

La nostra universitat és una universitat pública de referència que totes i tots hem contribuït a crear amb dedicació constant i compromís ferm. Ara es troba en moments difícils. La causa no prové només de la greu crisi econòmica sinó també perquè les administracions estan proposant canvis que poden afectar greument l'autonomia universitària i minvar el paper social de la universitat.

La situació econòmica i política que travessem ens reclama anar més enllà: fer un altre esforç col·lectiu per no malmetre tot allò que hem aconseguit i encarar el futur immediat. És inel·ludible preservar el prestigi de la nostra oferta docent, el nivell de la recerca i el paper que tenim com a instrument de desenvolupament del nostre país i de cohesió social en el nostre entorn.

La meva trajectòria com a professor i investigador a la UAB és llarga i ininterrompuda. En tots els àmbits de dedicació institucional que he assumit fins ara he procurat sempre contribuir a gestionar els nostres recursos humans i materials des del consens i la transparència, amb un horitzó d'equitat.

[Veure la presentació completa]

24/05/2012

ELECCIONS

+ agenda

Si vols contactar amb nosaltres ens trobaràs a:

Blog
Facebook
Twitter

 

candidat.sancho@uab.cat

 

Missatge als estudiantsOur main lines of action

Missatge als estudiants